Thursday, October 20, 2011

Jamuan Akhir Tahun dan Perpisahan Guru & Kakitangan 2011 (18 Oktober 2011)

18 Oktober : Kelab Guru dan Kakitangan SKFJB telah berjaya menganjurkan program Jamuan Akhir Tahun dan Majlis Perpisahan Guru serta kakitangan sekolah yang telah bertukar pada tahun 2011.

Jamuan kali ini telah diadakan di Primula Beach Hotel, Kuala Terengganu bertempat di Cascade Room. Antara guru yang diraikan ialah

- Mantan Guru Besar En Zubir Bin Harun bertukar ke SK Tebing Tembah, Dungun
- Mantan GPK Kokurikulum En Zulkifli B Mamat ke SK Felda Mengkawang
- Mantan Guru Pemulihan Pn Nina Aftina Bt Haradzi ke SK Bukit Perah
- En Mohamad - pekerja swasta - berhenti.

Jutaan terima kasih sekali lagi kepada mereka di atas yang telah banyak menabur bakti untuk kecemrlangan sekolah dan pelajar khasnya. jasa kalian tidak akan dilupakan. Pihak sekolah juga mendoakan agar kalian dapat menjalankan tugas dengan lebih baik dan berjaya di tempat baru masing-masing
Mantan Guru Besar dan Guru Besar Sedang Menyampaikan Ucapan Masing-Masing
Ceria Bertambah Mesra
Sesungguhnya majlis ini juga secara tidak langsung telah menambahkan lagi keakraban kami warga SKFJB yang diterajui oleh guru besar baru Pn Hjh Zaiton. Beliau juga seorang yang komited dan sentiasa menjaga kebajikan warga sekolah dalam semua perkara.

Menerima Hadiah Penghargaan
Semoga keakraban yang terjalin akan memudahkan sekolah mencapai misi dan visi yang telah digariskan bersama seiring dengan moto sekolah 'SEDERAP,  SEHASRAT DAN 1MATLAMAT' InsyaAllah.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...